0-24  ›  +36 30 929 7006

Biztonságiajtó

Zárcsere / Zárszerelés / Zárjavítás / Kulcsmásolás / Ajtónyitás

"MELYIK ZÁRAST VÁLASSZAM?"

A budapesti és Pest megyei zárszervizes körökben egyre több a kontár és a szélhámos...

...ezen "szakemberek" sok esetben gyanúsan olcsó munkadíjak révén, vagy egyéb trükkös megtévesztésekkel jutnak ki a gyanútlan megrendelőkhöz.

Napi szinten jut a fülünkbe olyan eset híre is, hogy - előre nem egyeztetett - csillagászati áron került elvégzésre egy sablon zárszerelési feladat. Számos esetben ezek a "szakik" munkavégzés során felesleges kárt okoznak az ajtóban, majd aránytalanul drágán adnak el selejt kategóriájú termékeket.

Több olyan cég után is kellett „takarítanunk”, akik kihasználták a megrendelő naivitását, és irreálisan magas pénzeket szedtek be egy-egy félig "elvégzett" munka után.

Jelenleg is sok olyan zárszerelés, ajtónyitás témájú honlap érhető el, amelyeken fals címek, nem létező cégek, székhelyek vannak feltüntetve.

 

A tendencia sajnos egyre rosszabb, és ez már a szakma jeles képviselőre is komoly hatással van, ugyanis a partnereink, viszonteladóink között több valódi zárszerelő szakember is megélhetési problémákkal küzd.

A leírtak miatt, arra kérnék minden látogatót, hogy kellő körültekintéssel válassza meg, hogy kit hív be az otthonába, ill. kinek adja ki a címét.

 

Részesítsék előnyben azon vállalkozásokat, amelyek valódi céggel, valódi székhellyel-, telephellyel-, bolttal... rendelkeznek, és nemcsak telefonon, hanem személyesen is elérhetők, egy esetleges ügyintézés végett.

Közös érdek, hogy válasszuk meg, kinek adjuk a pénzünket! Megbízásainkkal ne támogassuk az ügyeskedőket!

 

Amennyiben a mi kapacitásunk nem teszi lehetővé, hogy kiszolgáljuk Önt, akkor is érdemes rákérdezni, hogy kit tudunk ajánlani, hogy megfelelő kezekbe kerülhessen Ön is és a munka is.

 

Köszönettel a figyelméért,

Kámán Levente

Zárszerviz – Ajtónyitás – Karbantartás – Zárbolt és Kulcsmásoló