0-24  ›  +36 30 929 7006

Biztonságiajtó

Zárcsere / Zárszerelés / Zárjavítás / Kulcsmásolás / Ajtónyitás

HISEC, SECDOOR... („KÍNAI BIZTONSÁGI AJTÓ”) MEGERŐSÍTÉSE !

Elérhetővé vált a HiSec, SecDoor... - "kínai biztonsági ajtó" méretezésével kompatibilis, megerősített, egyedi törésvédő pajzs.
HISEC, SECDOOR... („KÍNAI BIZTONSÁGI AJTÓ”) MEGERŐSÍTÉSE !

Kétféle színben érhető el a pajzs és ténylegesen ellátja az ajtóba beépített bármilyen típusú Europrofil zárbetét törésvédelmét.

 

Azért van szükség az erősített pajzsra, mert az eredeti - esetenként világító kilincses garnitúra kilincse, már a normál használattól könnyen letörhet; vékony lemezszerkezete miatt a betörők könnyedén nyitják az ajtót. Lefeszítik a pajzsot és a "fúrásvédő rozettát", majd eltörik a zárbetétet. Ezzel a módszerrel minimális zajjal, másodpercek alatt nyitható a "kínai biztonsági ajtó" - annak ellenére, hogy több ponton záródik.

 

Az "eredeti kínai" alkatrészekkel történő ajtójavítás, "megerősítés" - ezen keleti-ázsiai biztonsági ajtók esetében - nem orvosolják hosszútávon a "kínai biztonsági ajtó" hiányosságait. Érdemes törésvédő pajzsot cserélni a betörés megelőzése, és/vagy a hibamentes működés biztosítása érdekében.

Jelenleg már van hosszútávú megoldásunk a HISEC, SecDoor és egyéb márkanéven futó "kínai biztonsági ajtók" megerősítésére.