0-24  ›  +36 30 929 7006

Biztonságiajtó

Zárcsere / Zárszerelés / Zárjavítás / Kulcsmásolás / Ajtónyitás

BANKKÁRTYÁS FIZETÉSI LEHETŐSÉG A ZÁRSZERVIZBEN !

Bankkártyás fizetési lehetőséget is biztosítunk zárcsere, zárszerelés, vagy helyszíni (lakatos)munka esetén...
BANKKÁRTYÁS FIZETÉSI LEHETŐSÉG A ZÁRSZERVIZBEN !
Tájékoztatjuk kedves megrendelőinket, hogy nem csak zárszaküzleti vásárlásnál, hanem 0-24 helyszíni zárszerviz szolgáltatásunknál is bevezetésre került a bankkártyás fizetési lehetőség!
 
Piackutatás okán, egyelőre csak néhány szervizautónkban tartunk kártyás terminált, így ha bankkártyával kíván fizetni, úgy ezen szándékát, kérjük, jelezze Knorr György munktársunknál a 06-30-929-7006-s számon.
 
Szaporodik azon bejárati ajtók- és zárak száma, amelyeknek esetleges cseréje tetemes kiadást jelent egy háztatartásnak. Ezekre a kiadásokra jellemzően nem számít az ember.
 
A készpénz mellőzése több szempontból is előnyös lehet:
 
  • akkor is elkészülhet az ajtójavítás, ha elromlott a zár, cserélni kell és a váratlan kiadás miatt nem áll rendelkezésre elég készpénz
  • Budapesten és az agglomerációban egyre inkább jellemző, hogy egy zárcsere alkalmával komoly biztonságtechnikai szinttel rendelkező zárat szeretne az ügyfél beszereltetni; ilyenkor előnyös lehet a kártyás fizetési lehetőség, mert amikor kiderül, hogy egy komoly zárbetét-, vagy többpontos zár költsége több tízezer forint is lehet, sok esetben kénytelenek vagyunk olcsóbb zárat ajánlani az ajtóba (Egy valamirevaló Mottura zárbetét cseréje kb. 40.000.-.)
  • nem utolsó sorban, biztos lehet abban az Ügyfél, hogy számlát kap az elvégzett munkáról, ill. a beépített termékekről
 
Közös képviseleteknek, társasházaknak és egyéb szervezeteknek továbbra is biztosítjuk az átutalással történő fizetési lehetőséget - amennyiben nincs lehetőségük készpénzt, vagy bankkártyát használni!