0-24  ›  +36 30 929 7006

Biztonságiajtó

Zárcsere / Zárszerelés / Zárjavítás / Kulcsmásolás / Ajtónyitás

ÁLLÁSLEHETŐSÉG A ZÁRBOLT&KULCSMÁSOLÓBAN!

Munkatársat keresünk zuglói boltunkba, előképzettségtől függő munkakörbe. (Részletekért kattins...)
ÁLLÁSLEHETŐSÉG A ZÁRBOLT&KULCSMÁSOLÓBAN!

A Zárbolt & Kulcsmásoló megnövekedett ügyfélforgalma miatt bővítenénk a kapacitásunkat. Amennyiben nincs tapasztalatod a zárak és kulcsok világában, úgy az sem kizáró tényező, mert szívesen megtanítjuk, amit szükséges.

Amennyiben a felkészültséged engedi, úgy egyaránt a kiszolgálásban, egyaránt a háttérmunkában is számítanánk Rád!

 

Főbb bolti tevékenységeink:

  • kulcsmásolás
  • autókulcsmásolás
  • zárak értékesítése
  • zárak, zárrendszerek, kulcsok szerelése
  • webáruházon keresztül történő megrendelések feldolgozása
  • bejövő és kimenő áruk kezelése

 

Gépparkunk a lehető legmodernebbnek mondható, így ha a szakmában dolgozol, akkor értékelni fogod az alábbi eszközöket: Futura Pro, Matrix Pro, Omnia Max...

 

A sablonfeladatok elvégzése mellett nagy hangsúlyt fektetünk a legkomolyabb kulcsokkal-, ill. a legritkábban előforduló zárakkal kapcsolatos igények kielégítésére is, amely megoldásokat csupán elenyésző szaküzlet tud biztosítani. Amennyiben jártasságod van a kulcsokkal kapcsolatos valamely specializált területen (gépjárműkulcsok, széfkulcsok...), úgy az komoly előnyt jelent. Jogosítvány nem feltétel, de ha rendelkezel vele, az jól jöhet.

 

Amennyiben nincs szakmai jártasságod, de tanulékony vagy, akkor számtalan olyan háttérmunkát tudunk biztosítani, amely könnyen és gyorsan tanulható, így már betanulóidő alatt is komoly jövedelmet tudnál kitermelni magadnak - legyél akár fiúból, akár lányból.

 

Boltunk zuglóban, a Várna utca 5/b. szám alatt található. Hétvégén nem dolgozunk, a munkaidő napi 8 óra. A 7-17h közötti nyitvatartást a munkatársak közötti megállapodásokkal tudjuk biztosítani annak érdekében, hogy egyikünk se legyen túlterhelve.

Teljes munkaidős bejelentést- és a szakmai rátermettséggel arányos fizetést kinálunk egy fiatalos, családias hangulatú csapatban.

Előny továbbá sok másik szaküzlettel szemben, hogy a bolt frekventáltsága miatt nálunk kevés a "melegedő érdeklődő". Hozzánk célzottan jönnek eseti és visszajáró vásárlók, főleg speciális igényekkel. Emiatt a szakmai fejlődési-, ill. a specializálódási lehetőségek változatos munkaviszonyt biztosítanak hosszútávon.

 

A ZÁRBOLT & KULCSMÁSOLÓ honlapja: http://www.kulcsmasolas.hu

 

Ha érdekel a munka, Kámán Leventének írj:

kaman.levente@letis.hu